Johan Petter Free People Check 

( I'm Johan Petter)

Loading...

Images of Johan Petter

(1 - 9 from 17 show all)

News

(1 - 4 from 21
)

Google News: Leter etter løsning

[Rana Blad] - Johan Petter Røssvoll som er leder av MPR-utvalget i Rana kommune leter etter løsning på parkeringsproblemet som er spiselig for alle. Både Torill Hansen (Frp) og Johan Petter Røssvoll (Sp) har vært opptatt av parkeringsproblematikken i Umbukta.

Google News: Lensmannen har fått ny adresse

[Frostingen] ut for å treffe de som ikke ønsker å møte meg på kontoret. Ordfører Johan Petter Skogseth er overbevist om at lensmannen på kommunehuset er en bra løsning. Borgny Olsen vil tilbringe mesteparten av sin arbeidstid på Stjørdal . Når hun ikke er der.

Google News: Skulle ha gourmetmiddag med narkosopp

[Gudbrandsdølen Dagningen] - Mannens matinteresse fremstår som overdrevet og oppkonstruert, slår dommerfullmektig Johan Petter Bærland og meddommere fast. Og folk med dårlig råd, satser ikke på gourmetmiddager akkurat, bemerker retten.

Google News: Matfestival og Frostadag

[Frostingen] - Ifølge ordfører Johan Petter Skogseth er Frosta allerede påmeldt med stand på matfestivalen i Trondheim i starten av august kr er bevilget fra kommunens næringsfond for å finansiere Frostas deltagelse. Fjorårets matfestival ble generelt litt
Save as document
People by keywords: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
+1