Rolf Gunnar Free People Check 

( I'm Rolf Gunnar)

Loading...

Images of Rolf Gunnar

(1 - 3 from 3 )

News

(1 - 4 from 13
)

Google News: Får erstatning etter vaksine

[Bergensavisen] - Alle de tre barna har fått påvist narkolepsi i tiden etter at de ble vaksinert mot svineinfluensa, sier assisterende direktør Rolf Gunnar Jørstad. – Vi har gjort en grundig vurdering av om vaksinen kan være årsak til narkolepsitilstanden, og har

Tre barn får svineinfluensa-erstatning

www.dagbladet.no
[Dagbladet.no] - Vi har kommet fram til at det er sannsynlig at de tre barna fikk narkolepsi som følge av vaksinen, opplyser direktør Rolf Gunnar Jørstad i NPE. Dette er første gang noen får medhold i at narkolepsi direkte kan knyttes til svineinfluensavaksinen.

nrk.no: Thea (6) sklir gjennom dagene i halvsøvne

[NRK] - Vi har kommet fram til at det er sannsynlig at de tre barna fikk narkolepsi som følge av vaksinen, opplyser direktør Rolf Gunnar Jørstad i NPE. Dette er første gang noen får medhold i at narkolepsi direkte kan knyttes til svineinfluensavaksinen.

Google News: Sterk økning i erstatninger for pasientskader

[StavangerAvisen] - Rolf Gunnar Jørstad, som er assisterende direktør i Norsk Pasientskadeerstatning, sier at det fremdeles er store mørketall. Over personer fikk i fjor medhold i sine krav etter pasientskader i 2011, skriver Vårt Land.
Save as document
People by keywords: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
+1