(1 - 4 from 7
)

30 Nov · ... hvert lag i boksen. Hardest gikk det for seg like før pause, da Furusets Elia Hoelstad og Vålerengas David Nystrøm beggge fikk en tidlig dusj.

Ishockey: Furuset – Vålerenga 4-0

... (Marius Andersen), 3-0 (53.24) Björn Gustafsen (Christian Thygesen), 4-0 (55.44) Jonas Olsson (Andersen, Elia Hoelstad). Hoveddommer: Per Gustav Solem. ...

nrk.no: Oilers tapte på bortebane – NRK Rogaland – Lokale nyheter, TV og ...www.nrk.no › oilers-tapte-pa-bortebane

4 Dec · Et minutt før full tid scoret imidlertid Elia Hoelstad for Furuset og hjemmelaget kunne inkassere 4-2 seier. Publisert , kl.

Fakta eliteserien ishockey tirsdag

periode: 1-0 (4.43) Teemu Kuusisto (Lars-Erik Forsberg, Elia Hoelstad), 2-0 (6.22 ) Kuusisto (Aki Tuominen, Pette Suonpää), 3-0 (7.17) ...