(1 - 9 from 84 show all)

(1 - 4 from 50
)

SVH schlägt SV Brake mit 3:2

[Nordwest-Zeitung] - Folgerichtig erzielte Tom Wagner nach einem Traumpass von Oliver Rasch die verdiente Führung (25.). In der zweiten Halbzeit ließen die Höltinghauser jedoch die Zügel schleifen. Das nutzten die Gäste eiskalt aus. Sie erzielten mit einem sehenswerten

Google News: Elizabethtown College hosts March 20 'Fine Arts Faculty Show ...

[ReadMedia (press release)] director of fine arts and associate professor of art history; Louise Schellenberg, associate professor of art emerita, Artist-in-Residence; Tom Wagner, assistant professor of art; and Hans Erik Wennberg, associate professor of communications.

Hansa Friesoythe gewinnt beim TSV Abbehausen

[Nordwest-Zeitung] - Tom Wagner vergab gleich zweimal (9., 17.) die Chance zum Ausgleich. Kurz vor der Pause hatte die Sturmabteilung des SVH aber mehr Glück. In der 28. Minute erzielte Justus Kalvelage mit einem unhaltbaren Weitschuss das 1:1.

Google News: Johnson and Wagner Named Academic All-Patriot League

[Army Black Knights Official Athletic Site] - Army track and field seniors Christie Johnson and Tom Wagner were named to the Academic All-Patriot League Team, as announced by the conference on Tuesday. The 10-member men's and women's teams are voted on by the league's track and field sports