(1 - 4 from 9
)

”Presidentin talolla on paljon tunnearvoa” - Kotimaa - Turun Sanomat

Julia Österlund, 20, on käynyt museossa koulun kanssa ja arvostavaa sen sijaintia juuri Luumäellä. Mahdollisista myyntiaikeista Österlund ei innostu.

Julia Österlund petade in 1–0 bakom Noora Räty. Annons. Med fem minuter kvar av perioden small det till – men inte i Sveriges mål.

Slarvigt Finland knockades av Sverige

Finland följde upp segern över Japan med en kämpig match mot Damkronorna i Pre Olympic Cup. Kombinationen uselt spel powerplay och en superb svensk målvakt...

Vaknade av att huset brann – ryttarelit hjälper till …