Lice S Ožiljkom Free People Check 

( I'm Lice S Ožiljkom)

Loading...

Images of Lice S Ožiljkom

(1 - 9 from 71 show all)

News

(1 - 4 from 22
)

Obračun na Dan svetog Valentina

www.hrt.hr
[Hrvatska radiotelevizija] - Gradom vladaju opasne gangsterske organizacije koje se međusobno bore za prevlast. Njima upravljaju kriminalci Al Capone, George 'Bugs' Moran, Earl 'Hymie' Weiss i Dion O'Bannion. S vremenom, najmoćniji postaje Al Capone, zvan Lice s ožiljkom.

Google News: “Oušnovih 11″ najbolji, a “Artur” najgori rimejk svih vremena

[Telegraf] “King Kong” Pitera Džeksona iz 2005, “Dobar posao u Italiji” iz 2003, “Rt straha” Martina Skorsezea iz 1991, “Zamka za roditelje” iz 1998, “Nestali za 60 sekundi” iz 2000, “Zora živih mrtvaca” iz i “Lice s ožiljkom” iz

VIDEO: Oceans Eleven proglašen najboljim rimejkom ikada

www.cafemontenegro.com
[Cafe del Montenegro] "King Kong" Pitera Džeksona je na trećem mjestu, na četvrtom "The Italijan job", au prvih deset plasirali su se i "Cape Fear", "The Parent trap"(Klopka za roditelje), "Gone in 60 seconds", "Dawn of the dead", "Skarfejs"(Lice s ožiljkom) i "Alfi".

Crna dalija

www.hrt.hr
[Hrvatska radiotelevizija] - Ovaj film potpisuje poznati američki redatelj Brian De Palma (umjesto prvotne namjere da režiju preuzme David Fincher), koji je u svojoj karijeri snimio cijenjene kriminalističke filmove (Lice s ožiljkom, Nedodirljivi i druge).
Save as document
+1