)

Rugby: Hobbs clears path to No 10

[New Zealand Herald] - Luke McAlister was better at 12 and Stephen Brett, big-hearted and occasionally classy, couldn't keep the errors out. It's quite handy that Hobbs has been through major adversity just to claim the jersey. It is also quite handy he knows the history and

Super Rugby preview: The Blues

[Planet Rugby] - Missing the likes of Luke McAlister, Stephen Brett, Joe Rokocoko, John Afoa and Jared Payne and yet things are looking promising for the Blues. Last year: A semi-final appearance was not a bad return for the Blues but they will probably be haunted by

Google News: Toulouse s'impose en deux temps contre Agen

[Sport365.fr] - Longtemps menés au score, le Stade Toulousain avaient arraché la victoire à la dernière minute sur un essai du Néo-Zélandais Luke McAlister. - Sylvère Tian, l'arrière agenais, a déclaré forfait à la dernière minute. Victime d'une béquille

Google News: Victoires à l'extérieur pour Montpellier, Castres et le Racing

[Sport365.fr] - Mais même empruntés, les Toulousains ont appuyé sur l'accélérateur au meilleur des moments pour prendre les devants sur une réalisation de l'inévitable Yves Donguy, envoyé dans l'en-but adverse après un travail parfait de Luke McAlister (13-10, 38eme).