[Coast News] - “It may not be warm and fuzzy when you first hear about it, but they're really happy that they have that equipment available,” Robin Peters, Firehouse Subs Public Safety Foundation executive director, said. “These guys will be ready when the situation

Archery gains popularity among students

[Worcester Telegram] - DOUGLAS — Robin Peters looked on with interest as one of her classmates picked up a bow, notched an arrow and let it fly to one of four targets 20 feet away across the gym floor. The Douglas High senior had missed the introduction to the National

Liemke baut ab – Sende dreht auf

[Neue Westfälische] - Denn die Schwarz-Weißen hatten Glück, dass sie nur mit einem Tor Rückstand in die Halbzeitpause gingen. Bis dahin hatten die Liemker die besseren Chancen auf ihrer Seite – und dazu den besseren Start: Bereits nach sieben Minuten köpfte Robin Peters

TuS Friedrichsdorf bleibt weiter auf Aufstiegskurs

[NW Gütersloh] - Minute per Foulelfmeter den Ehrentreffer. SW Sende - SCW Liemke 3:1. Die Gästeführung aus der 7. Minute durch Robin Peters konnten die Sender erst in der letzten Viertelstunde zum verdienten Sieg drehen. Die Torschützen für Sende waren Hakan Güzel