(1 - 9 from 42 show all)

(1 - 4 from 7
)

Google News: Mors-Thy tæt på sensationen i Aalborg

[TV2/NORD] - Den tidligere AaB-målmand Søren Pedersen har en stor del af æren for at Mors-Thy førte det meste af kampen lørdag eftermiddag i Gigantium. Han var det bolværk Aalborgs spillere belv ved med at ramme i stedet for netmaskerne. Læs også: Mors-Thy

Google News: Aalborg måtte slide hårdt for sejr i lokalbrag

[NORDJYSKE] - Søren Pedersen havde i Mors-Thy målet godt styr på sine tidligere holdkammerater, specielt Håvard Tvedten, og med en scoring i sidste sekund af første halvleg kunne Jørgensen Rasmussen sikre en overraskende pauseføring på til Mors-Thy.

Google News: BSV baskede MTH

[NORDJYSKE] - Det lykkedes gæsterne at komme på 5-4, også takket være nogle fremragende redninger af Søren Pedersen i MTH-målet. Men tættere på kom de ikke i første halvleg. BSV lagde stille og roligt fra land, dels fordi de fik tilkendt et par straffekast, men

Dom over Faxe: Han er god - som assistent