Forename directory - Names / meaning for "Tina"

People with the first name "Tina"

Tina Adams Tina Aliu Tina Alleyne Tina Ashcraft Tina Austin Tina Barrett Tina Becker Tina Benko Tina Berkmann Tina Bigler Tina Bowie Tina Bradley Tina Breit Tina Bruce Tina Buchholz Tina Buchmann Tina Cacic Tina Cafiero Tina Ciric Tina Contros Tina Dahl Tina Darira Tina Daskalantonaki Tina Dean Tina Dennison Tina Desylla Tina Deutschmann Tina Dhaliwal Tina Dico Tina Dietrich Tina Duedahl Tina Duffus Tina Escurel Tina Fearon Tina Fleming Tina Gams Tina Gerling Tina Guida Tina Guille-Pham Tina Gustavsson Tina Gustin Tina Gutekunst Tina Hart Tina Herzog Tina Hewett Tina Hiller Tina Hoppe Tina Hotes Tina Hougaard-Nielsen Tina Ismaili Tina Jajoriya Tina Jarlego Tina Jokisch Tina Kallamni Tina Kemp Tina Khan Tina Khosla Tina Khoury Tina Koran Tina Kreher Tina Kuran Tina Laricci Tina Little Tina Lowder Tina M. Luna Tina Meier Tina Merkle Tina Multhaupt Tina Nagel Tina Nappe Tina Obrien Tina Oliver Tina Overbury Tina Paskins Tina Payne Tina Perko Tina Peter Tina Pheng Tina Phillips Tina Rinaldi Tina Rodgers Tina Rott Tina Salvatore Tina Scebes Tina Schulze Tina Tabrizi Tina Tarrant Tina Tena Koehler Tina Teo Tina Trendafilovski Tina Verma Tina Weiss Tina Wiesner Tina Woodhouse Tina Wouters Tina Yaghjian Tina Zimmerli Tina Di Guida Tina El-Nemr Tina Von Thomsen

Information about "Tina"

Name-day: 7.11.

For this Tina there are 38134 different names on Yasni.

Most common last names for Tina are: Jonasen, Ahmetaj, Akhikpemelo

In the ranking of the most common first names Tina is on position 110.

During the last seven days Tina was searched for 31 times.

Meaning of "Tina"

Female first name (German, Low German, Frisian), (?) Tina the Pure, ancient Greek (14 helpers); katharos = pure; origin disputed, the Romans indicated (incorrectly) the name as too Greek 'katharos' properly and shaped today valid form 'Katharina', spread by the name of the Saint. Catherine of Alexandria (3rd and 4th centuries) Female first name (German, Italian, English): Tina, German (became independent short), became independent short form of names that 'tina' or '-tine' ends, such as Christina, Betty and Albertina

Important people: Today - Overview / Names: Today - Overview
All forenames: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ