)

nrk.no: Geir Bakke blir med vidare i KBK

[NRK] - No har han forlenga til ut med klubben. Foto: Roar Halten/NRK. Kristiansund-trenar Geir Bakke har skrive under ny kontrakt med den nyopprykka klubben. Det skriv Tidens Krav. Hans-Olav Rise . Publisert :34.

Google News: Se målene som senket KBK

[Tidens Krav] - KBK-trener Geir Bakke valgte å hvile flere spillere i møtet borte mot Kjelsås som startet kl Selv om KBK startet kampen best, så hjalp ikke det. Dommeren mente at keeper Roger Berntzen dyttet Karim Aoudia og straffe til Kjelsås. Toppscorer i 2

Google News: Halleluja for opprykk

[Tidens Krav] - Og så kommer det over for å se dere. Det er en helt historisk fantastisk måte dere har gjort dette på, sier Wiik til spillerne. Deretter påkaller han en «alvorlig applaus» for trener og støtteapparat. – Vi hentet Geir Bakke til byen for å gjøre

nrk.no: Trenar Geir Bakke: – Andreplass to år på rad var nok

[NRK] - Mahmoud El Haj scora 1–0 for KBK etter 27 minutt, før Christian Michelsen og Didrik Fløtre la på til 2- og 3–0 i andre omgang. – Takk for det, takk for det, seier Kristiansund-trenar Geir Bakke då NRK gratulerer han etter kampen. Han meiner kampen mot